tiistai 28. elokuuta 2012

Huomenna!

Operaatio "elämän sullominen 23 kiloon" on jo hyvässä vaiheessa. Tai ainakin siinä vaiheessa, että oon voinut todeta, etten millään saa kaikkea haluamaani mahtumaan mukaan. Tällä hetkellä matkalaukun päällä on toisen matkalaukun verran tavaraa. Saatuani kuljetettua koko lastin Jyväskylästä Helsinkiin, on laukku purettu ja taas pakattu ainakin kolme kertaa. Ja kauheen päänvaivan oon siitä itselleni saanut, viimeset pari viikkoa oon oikeestaan menny sellasessa stressipilvessä että! Kauheesti oli asioita, joita piti hoitaa ja vaikka mistä asioista piti ottaa selvää. Joku Hulda Huoletonhan tästä kaikesta olis selvinnyt ilman päänsärkyjä ja rytmihäiriöitä. Nyt kun näin jälkikäteen miettii, niin kaikki sujui kuitenkin ilman mitään suurempia ongelmia ja aikas näppärästi. Nyt oonki sitte lähes valmiina lähtöön! :)

Ja siis lähtöhän koittaa 18 tunnin päästä!! Vähän alkaa jo jänskättää. Kun taas sitte toisaalta en edes tajua, että oon mihinkään lähössä. Jos nyt joku yhteenveto pitäs siitä tehdä miltä nyt tuntuu, sanoisin että erittäin innolla ootan koko syksyä :) Ja siis syksynihän vietän Maastrichtissa, Hollannissa vaihto-opiskelijana. Opiskelut siellä tulee kestämään noin neljä kuukautta. Opiskelujen lisäksi olis tarkoitus matkustella ja nähdä maailmaa! Ja ties mitä muuta :)

Tässä blogissa olisi sitte tarkoitus kertoilla vähän kuulumisia siitä, millasta opiskelijaelämä tuolla Hollanninmaalla on. Sen lisäksi tulen varmaan kertomaan myös mahdollisista reissuistani! Ja mitä blogin nimeen tulee, voin kiittää siitä siskoani. Hän todellisena hollanninkielen taitajana keksi sanan, joka voidaan tulkita sekä suomeksi että hollanniksi. Sana "mooi" siis tarkoittaa "kaunis" hollanniksi. Ja suomenkielinen tulkinta on kaikille varmaan selvä :) Näinkin kekseliäs ja hauska tarina on siis blogin nimen takana! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti