keskiviikko 29. elokuuta 2012

Perillä :)

Täällä sitä nyt ollaan Maastrichtissa, aamulla kello viiden aikaan alkaneen matkustamisen jälkeen! Kerronpa nyt lyhyesti miten tänne päästiin. Ensimmäinen etappi oli Tallinna. Sinne matka sujui about 20 minuutissa, heti kun potkurikoneen molemmat ropellit saatiin pyörimään. Tallinnasta sitten vaihdettiin Brysselin lennolle, josta matka jatkui sujuvasti koneessa nuokkuen. Brysselistä sitte tarkoituksena oli löytää rautateitse reitti Maastrichtiin. Tähän etappiin sisältyi hieman vastoinkäymisiä, mutta VR:ään tottuneina emme pienestä hätkähtäneet! Ja en nyt siis puhu itsestäni koko ajan monikossa, vaan matkaseuranani oli kolme herrasmiestä niin ikään Jyväskylän yliopistosta :) Lennot varattiin yhessä jo hyvissä ajoin kesäkuussa. Saatiin lennot näppärästi ja hyvään hintaan, kun Estonia Airilla lennettiin!

Paikan päälle saavuttua, otettiin vielä suunnaksi Guesthousen päämaja, josta saatiin avaimet omaan kämppään. Asumuksena mulla täällä toimii oma 14 neliön huone. Keittiön, vessan ja kylpyhuoneen jaan kolmen muun asukin kanssa. Huone on ihan mukava, vaikkakin hieman kolkko. Ehkä visiitti Ikeassa vois jo muutaman euron investoinneilla tehdä tästä kotoisamman. Heti ensimmäisenä tartuin tietenkin rättiin ja luutaan, ennen kun pystyn asettumaan taloksi. Kun suurimmat pölypallot ja epäilyttävät muruset olin saanut hävitettyä, pystyin purkamaan matkalaukun, joka ylläri kyllä oli pysynyt kasassa koko matkan! Tiukille muuten meni painorajoituksien kanssa, 600 gramman verran olis kyllä ollu vielä varaa pakata.

Mutta nyt sitä ollaan onnellisena täällä etelän lämmössä (täällä siis on vielä ihan täysi kesä!!) ja huomenna koittaa eka päivä yliopistolla! :)

ps. kuvia laitan heti, kun vaan saan niitä otettua!


2 kommenttia:

  1. Mä voin niin kuvitella kuinka sä oot heti ruvennut heiluttamaan siellä rättiä ja luutaa! Perus villis :D

    VastaaPoista