maanantai 29. lokakuuta 2012

Siskot vierailulla!!

Niin vierähti ne vapaapäivät tentin jälkeen ja uusi jakso pyörähti tänään käyntiin! Kurssini "Global Supply Chain Management" avausluento oli tänään ja ihan mielenkiintoiselta vaikutti. Paljon tulee olemaan ryhmätöitä ja tentin sijaan tehdään ryhmäprojekti. Ja heti keskiviikkona pitää palauttaa jo ensimmäinen opinion paper yhdestä artikkelista. Paluu karuun arkeen siis, haha!  
Mutta fiilistelläänpä hetki viikonloppua, kun ihanat pikkusiskot oli täällä käymässä!! Oli niin kiva nähdä ja hauskaa riitti :) Perjantaina tytöt siis saapui ja tutustuttiin hieman sateiseen Maastrichtiin ja käytiin illallistamassa. Matkalaiset oli sen verran väsyneitä, että hotellille suunnattiin jo ajoissa. Lauantaiaamuna sitten otettiin suunnaksi Liège tuolla Belgian puolella. Päivä oli tosi aurinkoinen ja kaupunki oikein hyvä shoppailuun. Siellä sitä sitten jalat kipeiksi juostiin kaupasta toiseen. Ostossaalis oli jokaisella hyvä :) Ehdittiin myös ihailemaan kaupunkia ja pitämään kuvaussessiot joen rannassa.
Sunnuntai meni sitten Maastrichtissa hengaillessa ja aurinko paistoi taas! Käytiin muun muassa katsastamassa kaupungin vanha muuri ja keskuspuisto. Kauniin syksyisiä maisemia! Tässäpä nyt kuvia viikonlopulta. Isot halit vielä siskoille, jouluna nähään taas! <3


Perjantaina siis vastaanotin siskot!  



Lauantaina Liègessä


Toimin oppaana



 Ihania syksyisiä värejä koko kaupunki täynnä!


Sunnuntaina vuorossa oli Maastricht ja sen maisemat


Pienimmän siskon taidekuvaa :)



 Päivän herkkuja :)


Keskuspuistossa seikkailua




Iltamaisemaa












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti