tiistai 23. lokakuuta 2012

Täällä taas :)

Oho, onpa siitä aikaa kun viimeksi oon tänne kirjotellu..! Viime ajat on kyllä menny aika pitkälti koulujuttujen parissa. Oli sen ryhmäesseen viimeistelyä, esitelmää ja nyt tänään, TENTTI! Se vasta jännä kokemus olikin. Tenttitilana oli iso messukeskusmainen rakennus ja sen valtava halli. Tuli mieleen lähinnä meidän ylioppilaskirjoitukset. Samaan aikaan tenttiä oli tekemässä opiskelijoita useammasta tiedekunnasta ja siis sitä porukkaa oli paljon!! Siellä piti löytää oma paikkansa ensin sen mukaan mitä tenttiä oli tekemässä, eli missä osaa hallia tuli istua ja sitten vielä omalla opiskelijanumerolla varustettu pöytä tuli etsiä. Täytyy myöntää, että viime yönä nukuin vähän huonosti, kun jänskätti ja vielä enemmän alkoi jännittämään, kun sinne paikan päälle pääsi. Nyt kuitenkin on tosi helpottunut olo! Varmaksi en osaa sanoa menikö tentti läpi vai ei. Siinä oli viisi esseekysymystä ja vastaustila oli kaksi sivua per kysymys. Osa kysymyksistä oli jaoteltu pienempiin alakysymyksiin ja maksimipistemäärä yhdestä kysymyksestä oli 20. Nyt sitten pari viikkoa menee, että saa tulokset tietää!
Mutta nyt saan nauttia pienestä lomasta :) Ensi maanantaina alkaa sitten uusi jakso ja uusi kurssi, jota ihan mielenkiinnolla jopa odotan. Huomenna lähden päiväreissulle, suuntana Antwerpen, jossa on luvassa shoppailua ja auringonpaistetta (tai niin säätiedotus ainakin lupaa)!! Viime viikonloppu täällä olikin yllättävän lämmin, päästiin 20 asteeseen ja terassilla tarkeni istua vielä iltakymmenenkin aikaan, vaikka kohta ollaan jo marraskuun puolella :) hassua.
Perjantaina saan sitten ensimmäiset vieraani tänne, kun pikkusiskot tulee moikkaamaan!! <3

Ehdinpä muuten ennen viimeisiä tenttirutistuksia piipahtamaan myös Belgian puolella, kun austraalialaisen kamuni kanssa vietettiin viikonloppu Brysselissä ja Bruggessa. Säät oli vaihtelevat, saatiin sadetta ja auringopaistetta, mutta hauskaa oli! Päästiin maistelemaan belgialaista suklaata ja vohveleita :) Tässä nyt vähän kuvia!


Lauantaina saavuttiin Brysseliin


Illaksi saatin auringonpaistetta!


Ensimmäinen nähtävyys: Manneken Pis


Toinen nähtävyys: Atomium


Sunnuntaiaamusta suunnattiin Bruggeen


Oikein kaunis pieni kaupunki, ehdottomasti käymisen arvoinen!






 Suklaapuoteja oli joka nurkalla!

Hyvää oli :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti